13 Mayıs 2014 Salı

VİZYON GÜNLÜĞÜ: ''GODZILLA 3D''

Sinemanın ''blockbuster sezonu'' olarak tabir ettiğimiz yaz sezonu gelip çatmışken dev bütçeli, iddialı filmler, remake'lar de boy göstermeye başladı.

Bu kategorinin merak edilen filmleri içerisinde de şüphesiz 15 yıl aradan sonra beyazperdeye geri dönen canavar ''Godzilla'' da yer alıyor. Bu sefer artık günümüz sinemasının standartı haline gelen 3D teknolojisini
de arkasına alarak dönüyor.

1954'de Japonya topraklarından doğarak ilk kez beyazperdede boy gösteren Godzilla'nın yolculuğu uzun yıllar devam etmiş ve en son Hollywood'un da el atmasıyla 1999'da bir kez daha izleyici karşısına çıkmıştı.

Sonrası Godzilla için pusuya yatma vaktiydi. Ta ki kısır döngü içerisinde kalıp sıklıkla yeniden çevrim yapımlara başvuran Hollywood bir kez daha el atıp beyazperdeye döndürene kadar.

Godzilla'da bu kez yönetmen koltuğunda genç bir isim Gareth Edwards oturuyor.
Oyuncu kadrosu bir hayli iddialı olan filmde, son yıllarda irili ufaklı oynadığı birçok rolle sinema dünyasına hızlı bir adım atan ve fragmanında da bolca gördüğümüz; izleyicilerinin bolca tv dünyasından, Malcolm In The Middle ve Breaking Bad dizilerinden aşina olduğu Bryan Cranston, Ken Watanabe, Aaron-Taylor Johnson, Elizabeth Olsen, Sally Hawkins gibi aşina isimler yer alıyor.

''Godzilla 3D'' bir blockbuster'dan beklenen bol aksiyon, iyi görsel efekt gibi standart vaatlerin ötesine geçip yılın başarılı filmlerinden biri olur mu bilinmez ama canavarın bir kez daha beyazperdeyi titreteceği ve bu yılın blockbuster kategorisinde gişe birinciliğine adayı oluşu kesin gibi.

Film, bu cuma vizyonda.
İyi seyirler.


2 yorum:

  1. Yeni bir vizyon filmi mmmm süper :)))

    Harflerle doğrulamayı kaldıramaz mısınnn ?? :(

    YanıtlaSil
  2. Godzilla'yı 3D seyretmek beni aşar. Bir kaç arkadaşla gitmem lazım :))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe