6 Mayıs 2013 Pazartesi

MAYIS AYININ BEKLENEN FİLMLERİ

Mayıs ayı geldi. Tabii artık yaz sezonunun açılmasıyla birlikte özellikle bu aydan itibaren peş peşe aylardır fragmanları dönen, dev bütçeli, gişe canavarı olması beklenen filmler de vizyondaki yerini alacak.

Önümüzdeki ay; Star Trek serisinin 12. filmi; Into Darkness, Superman'ın beyazperdeye dönüş filmi: Man of Steel, Brad Pitt'i zombili film furyasında göreceğimiz ''World War Z'' (Her ne kadar çekimler sırasındaki yaşananlar, sonunun beğenilmeyip tekrar çekilmesi gibi şeyler düşündürse de yine de izlenecekler listesinde.) Haziran ayına damgasını vuracak muhtemel filmler.

Mayıs ayı da ilk haftası ile hareketli başladı. Önceki iki filmin başarısıyla zaten gelmesi sürpriz olmayan Iron Man 3, tüm zamanların en iyi haftasonu açılışı listesinde, 175 milyon dolar ile The Avengers'ın ardından ikinci sıraya yerleşti. Bu sonuç yapımcıları epey memnun edecektir ki 4. film de gelecektir tahminimce.

Ancak Iron Man, ilgimi çeken bir Marvel kahramanı olmadığı için, bu ay izlenecekler listemin dışında kaldı.

Bu ay özellikle beklediğim iki film var: The Great Gatsby ve The Hangover: Part III

Daha önce iki kez beyazperdeye uyarlanan The Great Gatsby, bu sefer Baz Luhrmann'ın yorumuyla izleyiciyle buluşacak. 

Fragmanıyla da göz kamaştıran film, özellikle Leonardo Di Caprio seçimiyle merak konusu. Filmde Di Caprio dışında, son yıllarda oyunculuğuyla, adından sıkça söz ettiren, parlayan genç oyuncu Carey Mulligan ve Spider-Man serisiyle tanıdığımız Tobey Maguire de oyuncu kadrosundaki isimler.
Film, 17 Mayısta vizyona girecek.


İlk iki filmini keyifle izlediğim The Hangover serisi de 31 Mayısta 3. filmiyle geri dönüyor.
İlk iki filmde olduğu gibi Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ed  Helms, Ken Jeong'dan oluşan ana kadronun yer aldığı film, serinin son filmi olacak.
Yönetmen koltuğunda Todd Philips oturuyor.


Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Michael Caine ve Morgan Freeman gibi isimlerle dikkat çeken ''Now You See Me'' de bu ay vizyona girecek, dikkat çeken filmlerden biri. Fragmanıyla bir ''Ocean's Eleven'' tadı aldığım ve ilginç konusuyla cezbeden film 31 Mayısta vizyonda.


Morgan Freeman ve Michael Caine'ı bir kez daha aynı filmde görmek için bile izlenir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe